Noutăţi

Renato Usatîi roagă cetățenii RM să decidă în privința participării sale la prezidențiale

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a rugat toți cetățenii Republicii Moldova să se expună cu privire la participarea sa la alegerile prezidențiale.

Într-o conferință de presă, el a îndemnat oamenii să realizeze câte un video în care să se expună în acest sens și pe care să-l posteze pe rețelele de socializare.

“Mă adresez tuturor cetățenilor Moldovei și în primul rând bălțenilor, începând cu ziua de astăzi și până pe 27 august, când vom sărbători Ziua Independenței Republicii Moldova, puteți să faceți câte un filmuleț video, în care să spuneți dacă trebuie să candidez. Pe 27 august vom face bilanțul și voi vedea rezultatele. Eu nu vreau să fiu doar candidatului „Partidului Nostru”, ci candidatul înaintat de cetățeni. Sunt gata să fiu sluga poporului”, a spus astăzi Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă.

El a subliniat că i-a rugat pe oameni să-și expună opinia în mediul online, pentru că prin comparație cu alți ani, când îi putea ruga să se adune în piața din Bălți, Chișinău sau alte orașe, astăzi, din cauza epidemiei, nu poate face acest lucru.

“Vreau să știu ce cred cetățenii țării noastre: bălțenii, oameni de rând, medicii, profesorii, membri ai Partidului Nostru, dar și cei ai altor formațiuni politice. Vreau să aud părerea diasporei - a celor care lucrează în Rusia și în țările UE. Vreau ca fiecare dintre voi să spună într-un scurt videoclip dacă trebuie sau nu să candidez la funcția de președinte ca să învingem. Pentru mine este important ca anume voi să decideți ce funcție voi avea, pentru că voi sunteți cei cărora mă supun, voi sunteți șefii mei. Pe 27 august, dacă zeci de mii de oameni își exprimă sprijinul pentru mine, atunci vom merge să câștigăm. Vă voi pune la dispoziție o listă de garanții și vor fi nu doar cuvinte, dar va fi ceva ce veți putea ține în mâini ca să puteți avea posibilitatea de a mă controla și de a-mi cere socoteală. Sunt gata, toată viața, să fiu slujitorul poporului meu și tot doar cetățenii țării vor fi șefii mei direcți”, a conchis liderul Partidului Nostru.

Alegerile prezidențiale din Moldova vor avea loc pe 1 noiembrie.

Știrea anterioară Știrea următoare