Noutăţi

Rând la biroul lui Renato Usatîi, în prima zi de audiență în calitatea sa de primar

Zeci de locuitori ai orașului Bălți s-au înscris în prima zi de audiență a primarului, Renato Usatîi. Oamenii i-au vorbit edilului despre problemele pe care le au, cele mai multe, legate de serviciile sociale. Mulți l-au rugat pe Usatîi să se implice în soluționarea unor probleme din care de-a dreptul nu văd ieșirea. Este și cazul unui bărbat, angajat la o întreprindere municipală. Recent, el a fost mutat într-un departament cu un grafic mai intens. Bărbatul spune că din această cauză nu reușește să îngrijească de soția bolnavă așa că l-a rugat pe primar să-l ajute să-și găsească un loc de muncă mai puțin solicitant.

Alți orășeni s-au plâns edilului pe funcționarii municipali care refuză să le soluționeze problema sistemului de canalizare. Oamenii s-au liniștit însă după ce au fost informați că o echipă de specialiști deja elaborează proiectul pentru reabilitarea rețelei.

Unii dintre cei care locuiesc în sectorul Aeroportului s-au plâns primarului că nu li se permite să ajungă la stație prin curtea grădiniței din zonă, drum care le reduce esențial timpul.

Usatîi le-a spus însă oamenilor că în acest caz este vorba despre securitatea copiilor care este mai importantă.

Unul dintre orășeni a venit la primar cu propunerea de a crea o asociație care ar ajuta oamenii de afaceri începători.

Bălțenii se pot înscrie în audiență la reprezentanții administrației publice locale în fiecare luni, începând cu ora 14:00. Ei sunt așteptați în biroul 115 din clădirea Primăriei.

De asemenea, oamenii se pot înscrie în audiență la consilierii municipali.

Știrea anterioară Știrea următoare