Noutăţi

Renato Usatîi face dezvăluiri despre fraudarea masivă a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie de către Igor Dodon

Locuitorilor din regiunea transnistreană li se oferă câte 700 de lei pentru vot în favoarea lui Igor Dodon. Dezvăluirea a fost făcută de candidatul N1 la șefia statului, Renato Usatîi, într-o conferință de presă, susținută vineri, 16 octombrie. Potrivit acestuia, transportarea alegătorilor din stânga Nistrului către secțiile de votare se va face și anul acesta, numai că pentru a masca ilegalitatea, oamenii vor fi duși până la pod, pentru ca autobuzele în care vor afla să nu ajungă în vizorul presei.

“Se pregătește o fraudare masivă a alegerilor. Cu votanții din stânga Nistrului deja se lucrează. Oamenii primesc câte 700 de lei pentru a vota în favoarea lui Dodon. Ei vor fi aduși organizat până la pod, după care vor merge către secțiile de votare pe jos. Se procedează astfel pentru ca ilegalitatea să fie ascunsă de presă și alți alegători”, a explicat Usatîi.

Amintim că în 2016, Igor Dodon a fost ales președinte datorită transportării masive a cetățenilor din stânga Nistrului, de către oligarhul Vladimir Plahotniuc. Campania din 2016 s-a mai memorat prin mituirea alegătorilor, dar și prin utilizarea resurselor administrative de către Plahotniuc în favoarea lui Dodon.

Știrea anterioară Știrea următoare