Noutăţi

Renato Usatîi: Am găsit o „dubiță” excelentă pentru toți participanții la furtul miliardului. Condiția – autodenunțul

Liderul „Partidului Nostru”, a avut o intervenție live în timpul unui test drive în Munchen, în cadrul căreia a făcut o propunere originală, motivând participanții la jaful sistemului bancar din Republica Moldova să vină cu un autodenunț:

-Toată lumea a fost martor la condițiile în care s-au aflat și se află deținuții în Moldova, mai ales cei care au luptat cu regimul Plahotniuc, l-au criticat și așa mai departe. În ce dubițe au fost transportați, care au fost condițiile în celule… Dar acum nu este vorba despre aceasta. Am o propunere de gentelman. Cei care vor face un autodenunț, vor recunoaște modul de participare în acest furt, câți bani au primit, atunci eu îi garantez că îi vor trasnporta cu o dubiță care se numește Rolls Royce Cullinan, a declarat Renato Usatîi.

„Oamenii au furat un miliard, iar noi să-i transportăm ca pe niște fraieri cu «Niva»?”.

Printre avantajele acestei mașini de lux Renato Usatîi a enumerat capacitatea lui, un portbagaj spațios în care „pot încape 12 de-al de Shor”, covorașe moi, care în mod special vor fi pe plac pentru participantele la jaful țării.

Politicianul a menționat că până la moment nimeni nu a prezentat date de bază despre furtul miliardului:

-Acolo sunt 60-70 de pagini cu documente foarte importante, ascunși în mod serios, pe care nimeni nu le-a arătat. Le vom arăta noi, - a declarat Renato Usatîi, precizând că în timpul apropiat va ajunge în Moldova.

Știrea anterioară Știrea următoare