Noutăţi

“Puterea e în cunoștințe”: Primăria municipiului Bălți a câștigat un proiect în valoare de aproximativ un milion de euro. O parte a banilor, investită în Educație

“Puterea e în cunoștințe”: Primăria municipiului Bălți a câștigat un proiect în valoare de aproximativ un milion de euro. Din acești bani va fi modernizată sala de festivități a liceului Mihai Eminescu, schimbat pavajul în Piața Centrală din oraș și reparat Parcul Central.

Primarul Renato Usatîi a dat vestea cea mare în timpul concertului din Capitala de nord a țării, dedicat Zilei Internaționale a Studenților.

Edilul a spus că banii vor fi utilizați pentru reparația Pieței Centrale, care va avea pavaj nou, dar și a Parcului din oraș. De asemenea, lucrărilor de reabilitare, în valoare de 60.000 de euro, va fi supusă sala de festivități a liceului Mihai Eminescu.

«Vreau să felicit Bălțiul. Am câștigat un proiect la care s-a muncit câțiva ani. Este primul proiect câștigat în istoria orașului. Au fost mulți ani de muncă, de deplasări. Din aceste resurse va fi reparat Parcul Central și schimbat pavajul din Piața Centrală. 60 de mii de euro vor fi alocați liceului Mihai Eminescu pentru reparația sălii de festivități, care se va moderniza», a declarat primarul de Bălți, Renato Usatîi.

Valoarea totală a proiectului, semnat vinerea trecută, este de 1 milion 600 de mii de lei. Dar așa cum la acesta a acces și Primăria municipiului Botoșani din România, banii vor fi împărțiți în jumătate.

Știrea anterioară Știrea următoare