Noutăţi

Ministerul Afacerilor Interne din Rusia: Renato Usatîi nu are antecedente penale și nu se află în căutare (DOC)

NM a intrat în posesia unui document din care reiese că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, nu este dat în căutare de autoritățile ruse și nu are careva antecedente penale, anunță Newsmaker.

În document, eliberat de Ministerul Afacerilor Interne din Rusia lui Usatîi în data de 19 iunie se menționează că organele specializate nu au informații despre „urmărirea penală a lui Renato Usatîi pe teritoriul Federației Ruse”. Totodată, în document se menționează că nu există nici informații despre antecedente penale a lui Usatîi pe teritoriul Rusiei.

În baza de date online a MAI din Rusia, Renato Usatîi, la fel, nu figurează în lista persoanelor căutate.

Vom aminti că la data de 17 mai NM a anunțat că Usatîi este dat în căutare pe teritoriul Rusiei. Ulterior, în cadrul unui interviu pentru NM, Usatîi a anunțat că nu are nici un dosar penal. Acum, declarațiile lui Renato Usatîi se confirmă.

Publicația precizează, cu referire la declarațiile lui Renato Usatîi, că numele său a figurat în baza de date a MAI FR la cererea autorităților din Moldova. În același timp, PCCOCS a refuzat să dezvăluie detaliile dosarului și să menționeze dacă procurorii moldoveni au expediat careva solicitări în Rusia. Procuratura și-a motivat refuzul prin „confidențialitatea informațiilor”.

.
.
Știrea anterioară Știrea următoare