Noutăţi

Usatîi le mulțumește cetățenilor pentru încredere: Dacă voi merge în alegeri, o voi face pentru a învinge

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a primit mii de filmulețe în care cetățenii îl îndeamnă să participe la scrutinul prezidențial din toamnă. Primarul de Bălți le-a mulțumit conaționalilor pentru încredere și i-a asigurat că, dacă va merge în alegeri, o va face pentru a învinge.

”Vin cu un mesaj de mulțumire pentru toți cetățenii din Republica Moldova – de la Vulcănești până la Lipcani, dar și celor din diasporă, fie că sunt în țările UE, Federația Rusă sau Statele Unite ale Americii. Doar timp de o săptămână au apărut pe rețelele de socializare mii de video în adresa mea pentru a candida la funcție de președinte. Vă mulțumesc tuturor și, cum am declarat, la 27 august de Ziua Independenței vom lua o decizie. Repet, decizia va fi nu doar de a participa la alegeri, ci de a învinge!”, a spus astăzi Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă.

Reamintim că, recent, tot la o conferință de presă, liderul Partidului Nostru a rugat toți cetățenii Republicii Moldova să se expună în mediul online cu privire la participarea sa la alegerile prezidențiale. Renato Usatîi a îndemnat oamenii să realizeze câte un video pe care să-l posteze pe rețelele de socializare. El a subliniat că a recurs la acest gest pentru că, în comparație cu alți ani, când putea ruga cetățenii să se adune în piața din Bălți, Chișinău sau alte orașe, acum, din cauza epidemiei, nu poate face acest lucru.

Știrea anterioară Știrea următoare