Noutăţi

Usatîi: Chiar și dușmanii mei recunosc că acolo unde sunt eu, corupție pur și simplu nu poate exista

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi, fostul primar al municipiului Bălți, este mândru de faptul că fostul regim nu i-a putut fabrica niciun dosar legat de corupție.

„Plahotniuc mi-a fabricat zeci de dosare penale – patru pentru tentativă de omor, lovitură de stat, contrabandă, dar nu am niciun dosar penal în care cel puțin să fiu bănuit de corupție”, a declarat Renato Usatîi în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune BTV din Bălți.

El a menționat că și dușmanii săi au fost nevoiți să recunoască faptul că Usatîi nu poate fi acuzat de corupție. „Chiar și dușmanii mei au recunoscut, în discuții private, că pot desena pe numele lui Usatîi orice, dar într-adevăr Usatîi nu ia mită, nu participă la mașinații legate de tendere, numiri în funcție, așa cum fac majoritatea în țară. Eu mă mândresc de faptul că și dușmanii au recunoscut că acolo unde sunt eu, corupție pur și simplu nu poate exista”, a declarat Renato Usatîi.

În cadrul aceleiași emisiuni, Renato Usatîi le-a mulțumit bălțenilor pentru încredere, în pofida situației complicate prin care au trecut și ei, cât și Partidul Nostru și Renato Usatîi în perioada guvernării PDM. „Vreau să le mulțumesc bălțenilor și pentru susținerea deosebită și pentru corectitudinea față de mine și colegii mei, indiferent ce a încercat să facă regimul Plahotniuc cu mine, cu Partidul Nostru, cu bălțenii”, a declarat Renato Usatîi.

El a menționat că deja a avut întâlniri cu mai mulți locuitori ai municipiului Bălți, iar discuțiile vor continua. „Ne vom vedea mai des. Vom avea o întâlnire mare cu bălțenii. Voi face totul ca să mă văd mai des cu oamenii pe străzi, nu la televizor”, a concluzionat liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare