Noutăţi

Usatîi, democraților: Cînd veți pleca, nu-l uitați pe Dodon al vostru

„Acum patru ani, am fost excluși de la alegeri, pentru a-i „umfla pe socialiști”, a amintit pe pagina sa de Facebook liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. Potrivit lui, rezultatul complotului dintre Dodon și Plahotniuc este scăderea catastrofală a ratingului președintelui și partidului său. De aceea, democrații încearcă „să-i spele pe socialiști”, imitînd o situație tensionată și amenințîndu-l cu demisia. În opinia politicianului de opoziție, regimul lui Plahotniuc îl transformă „în jertfă” pe Dodon, pentru că „socialiștii sînt cîrja democraților care nu au și nici nu vor avea propriul rating”:

„Exact acum patru ani, noi am fost excluși de la alegeri pentru a-i umfla pe socialiști. Acum, cu același scop, democrații îl vor demite din funcție pe Dodon. Ratingurile partidului și a președintelui sînt în cădere liberă, deși despre aceasta nu vi se spune în falsele sondaje. Dezamăgirea în PSRM este rezultatul complotului dintre Dodon și Plahotniuc. Pentru a-l spăla pe „președintele ales de popor”, democrații au pus la cale procedura impeachment-ului: îl vor transforma în jertfă, permițîndu-i să meargă la alegeri pe lista PSRM. Socialiștii sînt cîrja democraților care nu au și nici nu vor avea propriul rating. Cîrja s-a rupt, iar ei încearcă să o lipească la loc.

P.S: Candu a făcut azi o glumă interesantă: „Atunci cînd vom intra în istorie, îl om lua cu noi și pe președinte”. Într-adevăr, cînd plecați, nu-l uitați pe Dodon al vostru”, a scris liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Amintim că astăzi, la ședința Parlamentului, spicherul Andrian Candu a promis să-l demită pe așa-numitul președinte Igor Dodon.

Știrea anterioară Știrea următoare