Noutăţi

Usatîi: Dodon înțelege că va pierde alegerile, așa că a apelat la serviciile unor specialiști ruși în PR, pe care i-a plătit cu 1,2 milioane de dolari

Igor Dodon a cheltuit 1,2 milioane de dolari pentru serviciile unui grup format din 32 de specialiști, din sfera relaţii publice. El a apelat la ajutorul lor, la tehnicile de PR folosite de acești profesioniști, fiind conștient de faptul că va pierde alegerile prezidențiale și că trebuie să caute noi strategii care i-ar permite să-și ridice ratingul. Despre asta a anunțat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, la o conferință de presă.

„Astăzi, în sediul PSRM, se află o brigadă de la Moscova. Este vorba despre 32 de specialiști. Este o echipă de la NTV care a venit, chipurile, sub pretextul colaborării, având în vedere că NTV Moldova îi aparține lui Dodon, lucru care pentru nimeni nu mai este un secret. Aceștia au venit pentru schimb de experiență, iar ceilalți, în secret. Conducătorul acestui grup, dl Borisov, nu a putut veni în Moldova pentru că are interzis încă de pe vremea lui Plahotniuc. Pentru orice eventualitate, Dodon nu i-a ridicat interdicția acestuia și nici câtorva politologi ruși ca să nu-i înrăiască pe unii ambasadori occidentali. Și asta deoarece, Dodon este oleacă prorus, oleacă proromân, oleacă proeuropean, oleacă „prokuleok”. Această echipă de specialiști l-a costat pe Dodon un milion două sute de mii de dolari SUA”, a mai spus Renato Usatîi.

Renato Usatîi a subliniat că CEC-ul trebuie să se expună asupra legalității unor astfel de servicii prestate lui Dodon și menționează necesitatea prezentării de către acesta din urmă a informațiilor privind sursele sale de venit, utilizate pentru a plăti munca specialiștilor ruși în PR.

“Dodon înțelege că îl așteaptă un eșec total la alegerile prezidențiale. Așa că și-a adunat urgent toți specialiștii din țară și de peste hotare, care i-au spus: “Igor, trebuie urgent sa facem ceva cu Usatîi și au pus la punct o strategie - de a mări numărul deplasărilor în acele raioane în care a înțeles că eu sunt pe primul loc la prezidențialele din 1 Noiembrie, așa că în paralel au lansat o campanie de PR negru. Nu mă miră acest lucru știind că a învățat toate potlogăriile de la Plahotniuc. Acest om intră în extaz după ce de patru ori pe zi își pornește în computer video-uri în care Usatîi apare în chiloți sau vorbește cu expresii necenzurate. Iată cu asta se ocupă președintele țării! Cel mai grav e că în toate astea este ajutat de vârcolaci în epoleți de la SIS și MAI”, a adăugat Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare