Noutăţi

Usatîi: Dodon vrea să manipuleze oamenii cu sondaje false, înțelegând că pierde în fața mea, în turul doi al alegerilor

Igor Dodon prezintă sondaje false care artă că ar ajunge să se bată anume cu Maia Sandu în turul doi, fiind conștient că pierde în confruntarea cu Renato Usatîi. Despre aceasta liderul Partidului Nostru, candidat la prezidențialele din 1 noiembrie, a anunțat într-o conferință de presă. Potrivit lui, Dodon a recurs la această manevră de manipulare, după ce a văzut că adevăratele cercetări îl plasează pe Renato Usatîi foarte aproape de liderul PAS.

“Eu înțeleg perfect că Dodon face tot posibilul ca să mintă cetățenii inclusiv prin sondajele pe care le vedeți. O ține aproape pe Maia Sandu, arată o distanță mare între mine și Maia Sandu, chiar dacă în sondajele reale pe care le vede Dodon, diferența dintre mine și Maia Sandu este de 2%. Plus, Dodon a comandat sondaje unde vede clar că pe doamna Maia Sandu poate să o învingă în turul doi. Probabilitatea este foarte mică și în cazul cu doamna Sandu, dar totuși e posibilă pentru că dumneaei nu are susținători de centru-stânga. În cazul meu, Dodon înțelege că în turul doi, sondajele lui arată că, Usatîi îl rupe cu 70 la 30 la sută, deoarece, mă bucur de faptul că am votanți (cum îi numesc polit-tehnologii, mie nu-mi plac aceste denumiri, electorat) de centru-dreapta, centru-stânga, centru”, afirmă Usatîi.

În completare, candidatul Partidului Nostru la funcția de șef al statului spune că există și alte motive pentru care oamenii îi vor da voturile anume lui și nu altor concurenți electorali.

“Astăzi, există mai mulți oameni dezamăgiți, unii în activitatea lui Dodon, alții, în activitatea doamnei Maia Sandu, când era ministru, când era prim-ministru. Cineva e dezamăgit în Andrei Năstase, cineva e dezamăgit în mine, dar oricum, bazinul cel mai mare îl am astăzi eu, și Dodon încearcă să convingă cetățenii prin aceste sondaje că o să fie el cu Maia Sandu în turul doi. Eu rog toți concurenții electorali să nu se grăbească. O să decidă cetățeni cine ajunge pe locul unu, locul doi, cine ia 1%, dar această strategie de manipulare a lui Dodon că iată el ajunge cu Maia Sandu, după care o bate cu un scor zdrobitor, sunt minciuni inventate de Dodon și “specialiștii” achitați de el cu 1 milion 200 de mii de dolari”, a încheiat Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare