Noutăţi

Usatîi: Dodonilor, nu murdăriți Bălțiul și bălțenii! Cei mai murdari sunteți voi!

“Dodonilor, nu murdăriți Bălțiul și bălțenii! Cei mai murdari sunteți voi!”. Este replica președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi, care susține că în ultimele zile pe site-urile afiliate socialiștilor și lui Igor Dodon, apar tot mai multe știri false despre presupusele probleme în municipiul Bălți. Usatîi a dezmințit aceste informații și l-a acuzat pe Dodon de distribuirea unor falsuri crase în ajunul campaniei electorale.

“Dodon a umplut tot internetul cu trolii lui că Bălțul este cel mai rău oraș, havuzuri se distrug, sunt problemele cu gunoi și multe altele. Nu mai murdăriți Bălțiul și bălțenii, dodonilor! Deoarece cei mai murdari sunteți voi. Bălțenii au demonstrat poziția și în 2015, și în 2018. Bălțiul va demonstra și de data această că Bălțiul este un alt oraș, unde toate minciunele și propaganda nu merge”, - a declarat Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a mai spus că scopul acestor acțiuni este o tentativă de a convinge și oamenii din alte localități să nu-l susțină pe Usatîi la alegerile prezidențiale.

“Prin aceste murdării ei vor să influențeze cetățeni din alte localități din Republica Moldova care nu au fost în Bălți și nu au rude acolo și care nu cunosc care este situația adevărată. Îți spun, Dodone, dacă ai vrut cum ai învărtit toamna trecută pe Andrei Andreivici, doamna Sandu, de data aceasta eu o sa te învârt așa că învârtindu-se ajungi acolo unde îți este locul”, - a mai spus Usatîi.

În ultima perioadă, pe mai multe site-uri, afiliate socialiștilor au apărut știri precum сă municipiul Bălți se confruntă cu dificultatea depozitării gunoiului și probleme de infrastructură. Renato Usatîii susține că informațiile sunt false.

Știrea anterioară Știrea următoare