Noutăţi

La invitația primarului Moscovei, Usatîi și Grigorișin participă la lucrările Forumului Urbanistic de la Moscova

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi și primarul orașului Bălți, Nicolai Grigorișin, participă al treilea an consecutiv la lucrările Forumului Urbanistic de la Moscova – o prestigioasă conferință internațională organizată anual în capitala Rusiei. Participanții Forumului Urbanistic au ocazia de a face cunoștință cu cele mai noi tendințe ale politicilor urbanistice moderne, de a vedea modele de rezolvare a problemelor de infrastructură și a înțelege modalitățile de transformare a spațiului urban într-un mediu confortabil pentru viață.

În cadrul unei transmisiuni live, Renato Usatîi le-a recomandat tuturor celor care vor să transforme calitativ viața în Moldova, să examineze experiența împărtășită în cadrul forumului urbanistic din capitala Rusiei.

„Cu cît mai multe asemenea evenimente vom avea, cu atît mai multă experiență vom acumula și vom vedea ce anume în Moldova, din păcate, nu există”, a spus Renato Usatîi adăugînd că aceasta va permite transformarea vieții în Moldova în una mai bună.

Forumul Urbanistic de la Moscova este o conferință internațională în domeniul construcției, arhitecturii, economiei și planificării strategice ale orașelor. Acest for este creat pentru dezbaterea unor concepte ale politicilor urbanistice moderne și dezvoltarea spațiilor urbane.
Forumul adună sub același acoperiș reprezentanți ai administrațiilor publice locale din Rusia și a întregii lumi, a arhitecților, constructorilor, dezvoltatorilor, conducătorilor unor companii financiare, investitorilor, realizatorii unor start-up-uri tehnologice, reprezentanților mass-media și orășenilor. În 2018, tema principală a evenimentului este „Un megapolis al viitorului. Un nou spațiu pentru viață”.

.
.
.
.
Știrea anterioară Știrea următoare