Noutăţi

Usatîi despre eșecul total al PSRM la alegeri: În sfîrșit, Dodon a înțeles ce înseamnă să-i jignești pe cei care te-au ajutat să devii președinte

Eșecul PSRM la alegerile din Chișinău și Bălți este unul fatal pentru partidul pro-prezidențial. Potrivit liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, înseamnă că sfîrșitul regimului este aproape.

„Astăzi a învins nu geopolitica, oamenii au votat împotriva sistemului, iar Ivan a fost candidatul acestui sistem. Ivan Ceban a fost unicul candidat „de stînga” în Chișinău. Noi ne-am concentrat asupra Bălțiului, nimeni nu le-a stat în cale”, a declarat Usatîi, subliniind că „în sfîrșit, Dodon a văzut ce înseamnă să-i jignești pe cei care te-au ajutat să devii președinte”.

El a adăugat că prăbușirea rușinoasă a partidului pro-prezidențial la alegerile din Bălți și Chișinău demonstrează ceea că „pe Igor Dodon nu-l mai ajută nimic deja, ori oamenii nu iartă trădarea”.

„Acesta este începutul sfîrșitului regimului. Iată că sfîrșitul este aproape!”, a subliniat Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru”, l-a atenționat pe Năstase cu privire la presiunea la care va fi supus permanent din partea regimului de guvernare.

Pe 3 iunie a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi în Chișinău. Cu o rată de participare de 39 la sută, victoria a fost luată de președintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

Știrea anterioară Știrea următoare