Noutăţi

Usatîi, despre soarta socialiștilor după alegeri: Dodon poate repeta calea lui Filat și ajunge la închisoare

Președintele Igor Dodon și președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, pot ajunge la închisoare după alegerile parlamentare. Despre aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni la TV8 liderul „Partidului Socialiștilor”, Renato Usatîi.

„Să vedeți ce-o să fie cu socialiștii după alegerile parlamentare. Greceanîi – în cazul „Gazprom”, Dodon pentru finanțarea de peste hotare. De la dosarele lor, în Procuratură se rup rafturile”, a spus Usatîi.

În legătură cu aceasta, liderul „Partidului Nostru” a făcut o paralelă cu reținerea fostului premier Vlad Filat: „Vă amintiți că Plahotniuc l-ar fi putut reține pe Filat pînă la alegerile parlamentare. Dar el l-a lichidat atunci cînd a avut nevoie de aproape toată fracțiunea PLDM. La fel va fi și cu ei după alegerile parlamentare – Zinaida Petrovna – la Lipcani, în colonie, iar Dodon – la închisoare”.

„Dodon poate fi liniștit în sensul că lui Plahotniuc acum nu-i este convenabilă excluderea [Partidului Socialiștilor]. Trebuie ca un număr cît mai mare de socialiști să treacă [în Parlament], iar Plahotniuc îi va lua. Vor rămîne doi trei oameni, care vor mima opoziția”, a conchis Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare