Noutăţi

PRIMARUL DE BĂLȚI A INSPECTAT CURȚILE ȘI DRUMURILE DIN SECTORUL „DACIA”. USATÎI: AVEM MULT DE LUCRU

Primarul mun. Bălți, Renato Usatîi a avut, miercuri, mai multe ședinței cu șefii întreprinderilor municipale. Discuțiile nu s-au purtat însă la cald, în birouri, ci în teritoriu. Primarul a vizitat șantierul băii publice, a mers prin curțile blocurilor de locuit și a verificat starea unei străzi de acces, aflate în reconstrucție, în cartierul „Dacia”.

După ce va fi reparată, pe strada Leseciko va circula transportul electric în această zonă din cartierul „Dacia”. În timpul vizitei, primarul a remarcat unele deficiențe. Mai exact, Renato Usatîi a propus să fie așternut pavaj pe toată lățimea trotuarului, până la bordură, și să se renunțe la gazonul cu lățimea de câțiva zeci de centimetri, prevăzut inițial să fie amenajat între bordură și zona pavată. Gazonul nu-și are locul acolo deoarece se află prea aproape de zona pietonală și noroiul poate ajunge pe trotuar.

Renato Usatîi a mers și în curțile blocurilor de locuit din str. Bulgară ca să discute cu bălțenii despre problemele pe care le au. Oamenii s-au plâns pe străzile proaste din jurul blocurilor de locuit, au rugat să fie amenajate locuri de parcare, terenuri sportive, spații pentru odihnă și să fie rezolvată problema iluminatului stradal.

Edilul a declarat că în zilele ce urmează va continua să inspecteze drumurile, întreprinderile municipale și cartierele de locuit. În campania electorală, edilul le-a promis bălțenilor că va fi mereu în contact cu ei și nu va rezolva problemele doar din birou.

Știrea anterioară Știrea următoare