Noutăţi

Usatîi a stabilit prioritățile: Combaterea corupției și lustrația – îi vom interzice pe toți cei care și-au bătut joc de oameni

În cadrul unei transmisiuni live pe rețelele de socializare, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat că combaterea corupției și lustrația sînt elementele de bază ale programului electoral al formațiunii politice:

Am demonstrat deja, în baza exemplului de la Bălți, cum putem combate corupția. Da, poate că avem unele greșeli, dar deja de doi ani, Bălțiul este recunoscut ca fiind cea mai transparentă primărie din țară. Noi am distrus schemele corupte. Tot lupta cu corupția va fi prioritatea noastră de bază atît în campania electorală, cît și după alegerile parlamentare”.

Potrivit liderului „Partidului Nostru”, toți cei care nu vor putea argumenta de unde au „Mercedesurile sau ne Mercedesurile” – vor sta la închisoare. Toate cazurile în care politicienii fac trimitere la ajutorul părinților sau a altor rude sînt absurde”, consideră Renato Usatîi.

Cît ține de lustrație, Renato Usatîi a spus următoarele:

„Îi vom interzice pe toți cei care și-au bătut joc de oameni, care au băgat oameni la pușcărie, au intentat dosare penale ilegale, cei care au jecmănit cetățenii țării noastre. Iată ce vom face”, a spus Renato Usatîi.

La fel, Renato Usatîi a menționat că în Parlament „vom iniția asemenea inițiative cum au fost la Bălți atunci cînd eram eu primar, că nimeni nu va putea da înapoi – nici cei de dreapta, nici cei de centru – și veți vedea imediat cine pe cine protejează”, este convins Renato Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare