Noutăţi

Premii pentru cei mai buni sportivi și antrenori din Bălți

​La Bălți au fost premiați cei mai buni antrenori și sportivi datorită cărora numele capitalei de nord a răsunat la nivel național și internațional.

Anul trecut a fost bogat în evenimente sportive și rezultate frumoase, iar pentru ca 2020 să continue la fel, primarul de Bălți le-a urat invitaților săi să nu cedeze în fața greutăților și să meargă cu încredere spre obiectivele lor.

“Am participat la ceremonia anuală de premiere a celor mai buni sportivi din Bălți. Sportul a fost întotdeauna o prioritate a orașului, iar drept dovadă, elevii școlilor sportive de la noi, unii dintre care fac parte din echipa olimpică a țării, s-au afirmat mereu pe arenele internaționale. Am dezvoltat și vom continua să dezvoltăm secțiile noastre sportive. Am și o veste bună în acest sens: a fost finalizată reparația sălii de antrenament pentru box și luptele din incinta Casei de Cultură “Răut”. Și chiar dacă risc să fiu acuzat de lipsă de modestie, o să spun că această sală este una dintre cele mai moderne, poate cea mai modernă din Moldova”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Cei mai buni sportivi și echipe au primit premii bănești. Unii dintre ei sunt campioni multipli și au reușit să-și dovedească performanța după ce sportul a devenit încă din fragedă copilărie un mod de viață. Aceștia au spus că pentru ei important este să nu cedeze, să urmeze cu strictețe recomandările mentorilor și să nu se abată de la disciplină și reguli.

În cadrul aceluiași eveniment a fost apreciat și efortul antrenorilor, cei care au pregătit generații de sportivi.

Premiile au fost acordate celor mai buni 10 sportivi și 10 antrenori. Au cules lauri și trei echipe de baschet feminin, handbal feminin și fotbal feminin.

Știrea anterioară Știrea următoare