Noutăţi

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, se va întâlni cu activiștii civici din oraș

Activiștii civici din Bălți vor avea o întrevedere cu primarul Renato Usatîi. Întâlnirea a fost planificată pentru joi, 5 decembrie, la ora 16:00, în biroul 101 din clădirea Primăriei.

Discuțiile se vor axa pe cele mai stringente probleme din oraș și se va încerca identificarea unor modalități de soluționare a acestora. O atenție deosebită va fi acordată uneia dintre chestiunile principale și anume vânzarea terenurilor din parcuri. Renato Usatîi a salutat entuziasmul cu care acționează activiștii din oraș și a subliniat importanța unei comunicări eficiente între puterea locală și locuitorii municipiului.

El a spus că astfel de întâlniri, care au scopul de a construi un dialog constructiv între cetățeni și autorități, vor avea loc la fiecare două luni, iar în caz de necesitate, o dată pe lună.

Usatîi a subliniat că posibilitățile de cooperare cu activiștii civici au un spectru extrem de larg. Întrevederile pot avea format diferit și pot fi dedicate unui subiect separat.

Reamintim că în 20 noiembrie, primarul a avut deja o astfel de întrevedere la care au fost invitați tinerii din oraș. Edilul și interlocutorii săi au vorbit despre probleme, soluții și inițiative.

Știrea anterioară Știrea următoare