Noutăţi

„O să te reținem pentru 72 de ore ca să înţelegi politica partidului”. Nina Cereteu, despre metodele de „convingere” ale Partidului Democrat

Reprezentanții Partidului Democrat care îi aparține oligarhului Vladimir Plahotniuc recurg la cele mai murdare metode pentru a-i impune pe primarii de opoziție să se adere la partidul oligarhului. Potrivit primarului orașului Drochia, Nina Cereteu, acest fapt se datorează viitoarelor alegeri parlamentare.

„Zilele recente un coleg de-al meu a fost vizitat de către reprezentanții Partidului Democrat cu propunerea de a trece la acest partid. La care a urmat întrebarea: Dacă nu o fac ce urmează? El a primit un răspuns: Vei fi reținut pentru 72 de ore, ca să înțelegi politica partidului”, a declarat Cereteu.

Sursa citată a menționat că sunt și exemple când, „asupra unor persoane se presează enorm chiar în aceste 72 de ore. Evident, unii după o anumită perioadă cedează. Sunt și cazuri respective”.

Potrivit lui Cereteu, acest fapt se datorează viitoarelor alegeri parlamentare. „De fapt, Partidul Democrat înlătură concurenții. Cunoaștem foarte bine că orice partid realizează sondaje de opinie interne. Concurenții mai puternici, care ar putea participa la alegerile parlamentare, sunt înlăturați”.

„Ceea ce se întâmplă azi e foarte tragic. Guvernarea stă în fotoliile sale și nu are idee despre aceea ce se întâmplă în teritoriu. Astăzi, noi asistăm la un nou val de deportări. Oamenii incomozi sunt nevoiți să plece, sau sunt încătușați. Oamenii simpli recunosc că sunt două căi: sau devii membrul Partidului Democrat, sau pleci din țară” - a conchis Nina Cereteu.

Știrea anterioară Știrea următoare