(INTERVIU) Martirosian: Sunt născut, crescut, educat în Florești. Îmi pasă de orașul natal. Vin cu priorități, nu cu promisiuni!

Vrej Martirosian este cel mai tânăr candidat al Partidului Nostru pentru funcția de primar de oraș. Născut, crescut și educat în orașul Florești, la cei 27 de ani Martirosian a  decis să candideze pentru funcția de primar al orașului său natal. Partidul Nostru și Renato Usatîi, președintele partidului, i-au oferit încrederea și susținerea pentru viitorul mandat de primar.

„Venim cu priorități pentru Florești, nu cu promisiuni. Avem un program foarte simplu și ușor de implementat. Acesta cuprinde infrastructura modernă, administrarea eficientă, educația și sportul, susținerea socială și crearea locurilor de muncă”, a relatat Vrej Martirosian în cadrul unui interviul pentru „Ziarul Nostru”.  

În opinia sa, lucrurile pot fi schimbate în  oraș, în primul rând, dacă se creează condiții pentru atragerea investițiilor. În acest sens el își propune să inițieze și să susțină crearea unei Asociații a Antreprenorilor. Structura respectivă va facilita dialogul cu primăria, sprijinirea afacerilor locale, crearea locurilor de muncă și stimularea creșterii economice. Totodată, pentru ca investitorii să aibă mai multă încredere de a veni în Florești, aici trebuie să fie ordine, drumuri, iluminare pe străzi.

În domeniul educației și sportului, candidatul Partidului Nostru intenționează să instituie  Bursa Primarului pentru a încuraja excelența tinerilor talentați. Vor fi susținuți câștigătorii olimpiadelor naționale și internaționale, ai campionatelor naționale, europene și mondiale vor primi sprijin financiar. De asemenea, este prioritară reabilitarea stadionului orășenesc.  

„FC „Florești” este în liga națională, joacă cu echipe mari cum ar fi Sheriff, Milsami, etc și, din păcate, arendează spațiu în Bender. Dar floreștenii trebuie aibă posibilitatea să urmărească, să susțină echipa sa favorită”, a spus Vrej Martirosian.

Reconstrucția parcurilor din oraș este un alt obiectiv din programul său electoral.  

Pentru susținerea socială a populației, intenționează să întemeieze o întreprindere orășenească în care microbuzele să fie ale primăriei, iar persoanele vulnerabile, în primul rând cele în etate, să beneficieze de abonamente gratuite.   

„Transportul trebuie să fie al primăriei ca ea să producă bani – pentru a implementa toate celelalte proiecte pentru oraș”, a menționat Martirosian. El a mai anunțat că atunci când va deveni primar, va crea serviciul de „Taxi Social”.

Martirosian este încrezător că toate inițiativele așteptate de orășeni pot fi implementate cu o administrare eficientă, cu suportul partenerilor și investitorilor și, bineînțeles, cu susținerea cetățenilor.  El a îndemnat floreștenii ca, înainte de a merge la vot, să studieze prioritățile din programul său și lista de consilieri pentru Consiliile orășenesc și raional, în care se regăsesc profesioniști adevărați din diferite domenii.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter