Despre Partid

Suntem o formațiune politică extraparlamentară de opoziție, poziționându-ne ca un partid pro-moldovenesc care pledează pentru o politică externă balansată între Est și Vest.  Suntem convinși că pentru Republica Moldova, astăzi, este primordială nu geopolitica, ci rezolvarea problemelor țării și ale cetățenilor ei.

Din anul 2014, „Partidul Nostru” a fost forța motrice a luptei împotriva fărădelegilor regimurilor oligarhice care subminează securitatea social-economică a Republicii Moldova. Formațiunea politică a manifestat activ pentru restabilirea democrației și a statului de drept, fapt pentru care atât partidul, cât și, în special, liderul ei, Renato Usatîi, au fost supuși represiunilor politice fără precedent, inclusiv prin scoaterea din cursa electorală.

Din momentul constituirii sale și până în prezent, „Partidul Nostru” a parcurs o cale dificilă, înregistrând evoluții impresionante și acumulând experiență politică și administrativă considerabilă. Astăzi, suntem peste 7 mii de membri, avem sute de mii de susținători și suntem determinați să continuăm lupta pentru dreptate.

Adresarea președintelui „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cu prilejul celei de-a opta aniversări de la înregistrarea oficială a Partidului politic „Partidul Nostru”:

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter