DEMONSTRAT! Cum un oraș mic poate deveni unul dintre cele mai frumoase orașe din Moldova. Nina Cereteu: Continuăm!

În ultimii ani, în orașul Drochia au fost implementate multe proiecte de dezvoltare, realizate de echipa primarului Nina Cereteu, aleasă din partea Partidului Nostru. Grație eforturilor comune ale echipei, susținerii locuitorilor orașului și suportului partenerilor de dezvoltare, Drochia a devenit unul dintre cele mai frumoase orașe din Moldova.

Nina Cereteu, care a exercitat funcția de primar în ultimii opt ani și candidează din nou pentru această funcție, a făcut un apel către drochieni. Ea i-a îndemnat să iasă masiv la vot pentru ca orașul Drochia să câștige alegerile din primul tur!  

„Stimați locuitori ai orașului Drochia! Țin să vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați oferit-o pe parcursul celor opt ani de activitate. Împreună cu dumneavoastră, am reușit să realizăm multe lucruri frumoase pentru orașul nostru. Și astăzi Drochia este unul dintre cele mai frumoase orașe din Moldova. Împreună, am reparat străzi, am construit trotuare, s-au instalat terenuri de joacă, s-au pavat curțile blocurilor multietajate, s-au reparat și dotat grădinițe, s-au amenajat terenuri de agrement și sport în aer liber, s-au extins rețelele de apeduct și canalizare și multe altele pe care le vedeți zi de zi”, a spus Cereteu în mesajul său.

Ea  menționat că toate aceste lucruri s-au făcut fără șmecherii și fără bani furați.

„Succesele noastre se datorează eforturilor noastre comune, susținerii dumneavoastră și suportului partenerilor de dezvoltare. Vă îndemnăm să menținem și să fortificăm cele realizate! Noi nu putem permite ca orașul nostru să ajungă pe mâinile unor turiști politici care-și doresc să vină la putere doar pentru a-și satisface orgoliile și pentru a fura”, a menționat Nina Cereteu.

Candidatul Partidului Nostru le-a transmis drochienilor că mai sunt încă foarte multe de realizat pentru oraș și locuitorii săi.

„Noi nu avem timp de pierdut și nici orașul nu are timp de pierdut! Din acest considerent vă invităm să ieșiți masiv la vot pe 5 noiembrie, să vă mobilizați pentru ca orașul Drochia să câștige alegerile din primul tur!”, a spus Cereteu.

Votul acordat Ninei Cereteu și echipei sale în Consiliul orășenesc și Consiliul raional înseamnă votul de încredere pentru toate proiectele frumoase care urmează a fi implementate.

„Noi nu v-am promis lucruri populiste  care nu țin de competența autorităților publice locale. Noi v-am demonstrat pe parcursul ultimilor ani că puteți conta pe mine și echipa mea și vă asigurăm că și în continuare puteți conta pe noi. La 5 noiembrie vă îndemnăm să votați NINA CERETEU și echipa PARTIDULUI NOSTRU în toate buletinele de vot!”, a conchis Nina Cereteu.   

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter