Renato Usatîi a mulțumit alegătorilor pentru susținere și a felicitat colegii primari pentru victoria convingătoare în primul tur al alegerilor

Totalizând rezultatele alegerilor locale, Renato Usatîi a spus că Partidul Nostru este singura formațiune politică care s-a bazat pe profesionalismul și experiența candidaților săi.

„La alegerile locale am înaintat zeci, nu sute sau mii de candidați. Aceștia sunt oameni care au experiență și au realizat deja câteva mandate. Pentru că sarcina principală pentru noi a fost să păstrăm pozițiile primarilor noștri pentru a dezvolta în continuare ceea ce s-a realizat deja și a nu lăsa escrocii să vină la putere”, a subliniat liderul Partidului Nostru.

Renato Usatîi și-a felicitat colegii primari pentru victoria convingătoare în primul tur al alegerilor locale generale. Astfel, potrivit CEC, Nina Cereteu, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Drochia, la alegerile din 5 noiembrie, a obținut 75% din voturile alegătorilor. La Fălești, orașul de baștină al lui Usatîi, în primul tur a câștigat la fel candidatul Partidului Nostru, Alexandr Severin, cu 73%. Și la Glodeni, funcția de primar a fost câștigată de candidatul Partidului Nostru, Stela Onuțu care a obținut cel de-al treilea mandat, cu un scor de 54,7% din voturi.

„Și în alte localități, candidații Partidului Nostru au câștigat din primul tur. Au primit aproximativ 60-70% din voturi”, a remarcat Usatîi.

El a spus că formaţiunea politică este pregătită pentru turul doi al alegerilor locale în 11 localităţi, inclusiv la Cantemir şi Rîşcani.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter