Renato Usatîi, despre scandalul Dragalin-Răducanu: Este rezultatul luptelor între diferite grupări din PAS

Veronica Dragalin a fost folosită în scandalul cu Tatiana Răducanu, pentru a discredita procesul de pre-vetting. De această părere este președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, care în cadrul unui interviu a declarat că acest scandal a fost pornit pe fundalul unor reglări de conturi între diferite grupuri de influență din PAS.

„În scandalul cu Tatiana Răducanu, Veronica Dragalin a fost folosită fără să-și dea seama, pentru a discredita procesul de pre-vetting. Este un război între diferite grupări din PAS. Știind că se dorește demiterea ei din funcție, Dragalin la fel are interesul eșuării procesului de vetting”, a spus Usatîi.

Liderul Partidului Nostru mai spune că Veronica Dragalin „deja a pierdut acest război”.

„PAS nu mai este doar Maia Sandu. Maia Sandu este liderul, dar mai sunt și alte grupuri, care se războiesc între ele. Litvinenco are propriul grup, Spînu și Grosu la fel. Au loc reglări de conturi în interiorul PAS. În curând în lume ne vor percepe ca pe niște papuași”, a declarat Renato Usatîi.

Tatiana Răducanu a demisionat din funcția de membru al Comisiilor de pre-vetting, după ce presa a publicat o scrisoare semnată de Veronica Dragalin, în care este pusă la îndoială integritatea lui Răducanu.

Versiunea integrală a interviului:

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter