Renato Usatîi: Unde-s declarațiile de condamnare ale lui Sandu, Recean sau Grosu, după batjocora LGBT de la Olimpiada din Paris?

Parodia la scena din „Cina cea de taină”, care a fost prezentată la Jocurile Olimpice de la Paris este o batjocură la adresa a sute de milioane de creștini. Opinia a fost expusă de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”.

În context, Usatîi se întreabă de ce conducerea de vârf a Republicii Moldova nu a condamnat acest gest.

„Parodia scârboasă, cu travestiți și homosexuali, de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a fost un atac direct asupra valorilor creștine ale Europei. Așa ceva este de neconceput. Au scuipat în milioane de creștini. Așa ceva nu aveau niciodată să-și permită la adresa musulmanilor. Maia Sandu, care a fost acolo și a văzut prostia asta pe viu, n-a venit cu niciun comentariu. A luat apă-n gură.

Unde-s declarațiile de condamnarea ale lui Dorin Recean, ale Maiei Sandu sau Igor Grosu, care comentează orice, și din țară, și din afara țării. Înseamnă că le place. Rezultă că sunt de acord cu această blasfemie și nu au nicio problemă să fie înjosiți creștinii într-un hal fără de hal”, declară Renato Usatîi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter