Alexandr Pektok a acuzat coaliția PSRM-PAS-PCRM-Grigorișin de iresponsabiltiate față de locuitorii mun. Bălți

Coaliția haosului formată din consilierii PSRM, PAS, PCRM și susținătorii lui Grigorișin demonstrează lipsă de responsabilitate față de locuitorii municipiului Bălți, susține primarul orașului, Alexandr Petkov. Declarația vine în urma boicotării repetate a ședinței extraordinare a Consiliului municipal Bălți, convocate pentru 30 august.

„Boicotul consilierilor reflectă o gravă lipsă de responsabilitate față de orășeni. Sunt mai multe decizii importante ce trebuie luate pentru binele comunității, iar această atitudine pune în pericol bunul mers al lucrurilor în oraș”, a declarat primarul. În cadrul ședinței de astăzi ar fi trebuit să fie alocate fonduri pentru realizarea unor proiecte de infrastructură, precum și pentru inițiative sociale destinate sprijinirii categoriilor vulnerabile din municipiu.

„Nu vom permite destabilizarea situației. Este un sabotaj clar din partea consilierilor socialiști și a celor de la partidul de guvernământ, care susțin că lucrează doar „Pentru Moldova”… Vedem deja ce înseamnă „Pentru Moldova” și pentru Bălți. Orașul este un organism viu, care trebuie să se dezvolte continuu. Dacă ei nu înțeleg acest lucru, să elibereze fotoliile pe care le ocupă”, a adăugat Alexandr Petkov.

Primarul i-a îndemnat pe bălțeni să ceară socoteală de la cei pe care s-au folosit de voturile lor toamna trecută, refuzând astăzi să lucreze în binele orașului.

O nouă ședință a Consiliului municipal Bălți urmează să fie convocată pentru data de 5 septembrie.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter