Alexandru Berlinschi: Renato Usatîi și echipa sa pot aduce schimbarea.  Pe 20 octombrie votăm un Președinte doar pentru Moldova!

Fost secretar al Comisiei Electorale Centrale, Alexandru Berlinschi, care a fost propus pentru funcția de consilier prezidențial, a declarat că a aderat la echipa lui Renato Usatîi, deoarece ea poate aduce schimbarea în Moldova. El a îndemnat oamenii din municipiul Bălți pe 20 octombrie să voteze Renato Usatîi – un Președinte doar pentru Moldova!

„De unul singur nu poți să aduci schimbarea sau să faci ceva beneficii acolo unde te afli. Ai nevoie de echipă. Din 2014, de când a intrat în politică, Renato Usatîi mereu a demonstrat că poate face o echipă profesionistă. Suntem aici doar câțiva din acea echipă frumoasă. Avem colegi la sediul central, sute de mii de colegi și adepți pe tot teritoriul țării. Împreună trebuie să convingem și pe ceilalți că Renato Usatîi merită să fi ales pe 20 octombrie în calitate de președinte al Republicii Moldova”, a declarat Berlinschi la întâlnirea cu bălțenii.

El a subliniat că Renato Usatîi a demonstrat că este un bun manager atunci când a condus primăria Bălți.  

„Cunoașteți ce probleme au fost în municipiu și cum au fost rezolvate. Ați văzut cu ochii voștri. Un singur lucru vreau să amintesc – atâta timp cât a fost Usatîi primar la Bălți, primăria a fost recunoscută de patru ori cea mai transparentă primărie din țară”, a spus Alexandru Berlinschi.  

Totodată, el a amintit că Renato Usatîi a reușit demascarea diferitelor scheme, chiar dacă n-a avut nicio funcție în conducerea țării, iar ca urmare au fost reduse prețurile la gaz.

Alexandru Berlinschi a mai spus că oamenii trebuie să iasă la vot pentru a-și decide viitorul:  

„Sunt ferm convins că Renato Usatîi va ajunge președintele Republicii Moldova. Trebuie să ne alegem singuri viitorul și pe 20 octombrie votăm Renato Usatîi – un președinte doar pentru Moldova!”.     

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter