Echipa Partidului Nostru la ZEL Bălți: Moldova poate și trebuie să câștige bani. Renato Usatîi se angajează să creeze condiții pentru atragerea investițiilor în sfera economică și socială

Moldova poate și trebuie să câștige bani, iar acest lucru va deschide calea pentru investiții în toate domeniile. Renato Usatîi se angajează, în calitate de președinte, să creeze condițiile necesare atragerii de investiții în economie, pentru a asigura dezvoltarea economică a țării. Despre aceasta membrii echipei Partidului Nostru au discutat cu reprezentanții companiei „Magnetec Components” SRL, rezident al Zonei Economice Libere Bălți.

„Am punctat unele momente din Platforma candidatului nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, în special măsuri de relaxare fiscală, și i-am îndemnat să-l susțină la alegerile prezidențiale. Renato Usatîi are planuri clare pentru atragerea de investiții și crearea de locuri de muncă, asigurând astfel prosperitatea pentru fiecare cetățean”, a anunțat consilierul Partidului Nostru în Consiliul Municipal Bălți, Eduard Pleșca.  

„Magnetec Components” SRL este companie cu renume mondial, printre clienții ei se numără Siemens, Bosch, Tesla, Volkswagen, Ford. Aici muncesc peste 150 de angajați din municipiul Bălți și din localitățile învecinate.  

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter