Eduard Pleșca: Pentru proiecte mari de infrastructură din programul lui Renato Usatîi pentru Moldova avem nevoie de constructori calificați  

Pentru proiecte mari de infrastructură din programul candidatului la funcția de președinte, Renato Usatîi, avem nevoie de constructori calificați, inclusiv cei care au acumulat experiență peste hotare. Despre aceasta au discutat activiștii Partidului Nostru cu un grup de angajați ai unei companii de construcție din municipiul Bălți.      

„Constructorii sunt cei care pot transforma Moldova. Pentru proiectele ambițioase de infrastructură pe care și le-a propus candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, avem nevoie de constructori calificați. Mulți dintre ei au acumulat experiență peste hotare, pe care o vom valorifica aici, în țară. Renato Usatîi este omul care știe din prima sursă cum se construiește o casă și cum trebuie construită țara noastră”, a anunțat Eduard Pleșca, consilier în Consiliul Municipal Chișinău, membru al Fracțiunii Partidului Nostru.   

Programul electoral al candidatului Renato Usatîi include planul național de industrializare a Moldovei și un șir de proiecte de infrastructură mari, inclusiv  construcția canalului „Dunărea Moldovei” în regiunea localității Giurgiulești pentru lărgirea infrastructurii portuare și dezvoltarea industriei turistice.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter