Renato Usatîi la ASEM: Noul model economic în care cetățeanul este partener cu statul 50/50 poate contribui la apariția a mii de afaceri

Candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, a discutat cu studenții și profesorii de la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) despre inițiativele privind dezvoltarea economică a țării.

”Noul model economic în care cetățeanul este partener cu statul 50/50 poate contribui la apariția a mii de afaceri noi, crearea multor locuri de muncă, respectiv prosperarea țării și sporirea bunăstării cetățenilor”, le-a spus Renato Usatîi studenților și profesorilor.

Candidatul Partidului Nostru a explicat că acest model oferă fiecărui cetățean șansa de a-și lansa propria afacere fără investiții personale, devenind partener egal cu statul.

„Statul vine cu investiția, iar cetățeanul cu inițiativa și munca. Împreună construim afaceri profitabile, creăm locuri de muncă și dezvoltăm economia locală. Este timpul ca Moldova să pună pe primul loc ideile inovatoare și să susțină inițiativele antreprenoriale!”, a mai spus Renato Usatîi.

Candidatul Partidului Nostru al funcția de președinte, Renato Usatîi, a reiterat că un stat puternic este un stat care câștigă bani: ”Obiectivul meu este ca Moldova să câștige bani”.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter