Eduard Pleșca, la o întreprindere din Bălți: Având experiență în economie și business, Renato Usatîi este singurul candidat care înțelege nevoile muncitorilor și are soluții concrete pentru industrializarea țării

Venind din business și având o experiență reală în economie și industrie, Renato Usatîi este singurul care înțelege nevoile muncitorilor și are soluții concrete pentru a susține sectorul industrial. Despre aceasta a declarat Eduard Pleșca, consilierul fracțiunii Partidului Nostru în Consiliul Municipal Bălți, la întâlnirea cu angajații de la SA „Incomlac” din Bălți”, cea mai mare întreprindere specializată în prelucrarea laptelui din Republica Moldova.

„Programul candidatului Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, conține acțiuni concrete de relansare a economiei. Printre inițiativele de bază este realizarea planului național de industrializare a Moldovei. El va permite soluționarea dificultăților economice cu care se confruntă industria locală, modernizarea echipamentelor și, foarte important, asigurarea unor condiții mai bune de muncă pentru angajați”, a explicat Eduard Pleșca.

Echipa de consilieri municipali și activiștii Partidului Nostru au îndemnat membrii colectivului „Incomlac” să susțină candidatura lui Renato Usatîi la alegerile prezidențiale. Ei au accentuat faptul că Renato Usatîi nu poate fi influențat de forțe străine, nici din Vest nici din Est și că este doar pentru Moldova.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter