Renato Usatîi, amenințat cu moartea de persoane înarmate cu maști pe față, care se prezintă ca reprezentanți ai grupării „Wagner” din Rusia, după ce candidatul PN a refuzat să iasă din alegeri în favoarea altui candidat

Un grup de persoane cu fețele acoperite, care pretind a fi membri ai grupării paramilitare „Wagner”, au înregistrat un material video în care îl amenință cu moartea pe candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova. În replică, Renato Usatîi le-a cerut acestora să dea dovadă de curaj și bărbăție și să nu se scundă după niște măști.

”Scoateți măștile! Vreau să-mi văd moartea la față!”, le-a transmis Renato Usatîi într-o înregistrate video.

Candidatul Partidului Nostru a amintit că recent a fost amenințat de niște persoane, membri ai unor grupări politico-criminale, care i-au cerut să renunțe la cursa prezidențială în favoarea candidatului susținut de PSRM, Alexandr Stoianoglo.

”Dle Stoianoglo, azi, când persoane din grupul care vă susține, prin orice metode încearcă să vă catapulteze în turul doi al alegerilor prezidențiale și mă amenință pe mine, dar și apropiații mei, vreau să vă spun că este în afara oricăror reguli și principii. Eu nu accept astfel de reguli de joc, dvs, din câte înțeleg, acceptați. Doar vreau să știți că eu nu m-am lăsat bătut cânt locuiam peste hotare în anul 2018, când mă aflam în spitalul oncologic… și nici acum nu mă voi lăsa bătut”, a declarat Renato Usatîi. După refuzul candidatului Partidului Nostru de a se retrage din alegeri, imediat au început atacuri murdare în adresa lui Renato Usatîi.

De asemenea, a fost orchestrat un atac cibernetic cu caracter tehnic și financiar, cu scopul de a crea premise pentru scoaterea din cursă a lui Renato Usatîi. Candidatul Partidului Nostru a declarat că nu va renunța și va lupta pentru victorie în alegeri.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter