Renato Usatîi – DOAR PENTRU MOLDOVA! Candidatul Partidului Nostru s-a lansat în campania electorală în orașul de baștină Fălești

Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova, s-a lansat în campania electorală în orașul de baștină Fălești. Evenimentul a întrunit membri ai echipei Partidului Nostru, primari de orașe și sate, aleși din partea Partidului Nostru, și susținători din diferite localități ale țării.

Evenimentul a fost inaugurat de primarul orașului Fălești, Alexandr Severin. El a declarat că în premieră Făleștiul are propriul candidat la funcția de șef al statului:

„Vă mulțumim, stimate domnule Președinte, că ne faceți să credem în puterile noastre! Noi vă binecuvântăm să duceți adevărul, dragostea și grija față de oameni mai departe! Să întoarceți poporului valoarea, vocea și mândria față de Republica Moldova!”.

În discursul său, Renato Usatîi, a declarat că, odată cu lansarea în campanie, împreună cu echipa se angajează în lupta pentru viitorul Moldovei și a fiecărui cetățean.

Potrivit candidatului, timp de peste 30 de ani s-a creat un sistem putred, pe care el se angajează să-l distrugă.  

„De peste 30 de ani, aceleași figuri, aceiași oameni, aceleași metode ne țin blocați într-un sistem care împiedică dezvoltarea Moldovei. Un sistem putred, care nu permite prosperarea cetățenilor noștri. Hoții și corupții ne-au furat și ne-au vândut țara!  Politicienii mereu și-au văzut de buzunarele lor și au sărit dintr-un partid în altul, fiind mereu la guvernare, doar că sub altă culoare! În același timp, oamenii de rând au fost condamnați la sărăcie, disperare și lipsa unui viitor clar! Dar astăzi spunem clar: destul! Moldova merită mai mult! Moldova merită dreptate, ordine și siguranță!”, a declarat Usatîi.

El s-a arătat convins că pentru a schimba radical situația este nevoie de un lider puternic, care să fie la conducerea țării:

„Un conducător de țară care să își asume responsabilitatea pentru fiecare decizie! Nu colhozuri politice sau coaliții de interese, care nu poartă nicio răspundere în fața poporului! Un singur om trebuie să-și asume răspunderea. Eu sunt gata să-mi asum întreaga responsabilitate pentru Moldova!”.

Renato Usatîi a accentuat că este gata să poarte răspundere în fața fiecărui cetățean: „Și nu contează de ce naționalitate este, ce limbă vorbește, ce religie împărtășește, ce partid susține, ce funcție are și câți bani câștigă”.

Usatîi a promis că va fi un președinte care unește societatea și de aceea va promova doar vectorul dezvoltării naționale.

„La vârsta de 33 de ani eu mi-am realizat toate visele personale, înafara unui singur – să fac tot posibilul ca toți oamenii din țară să trăiască mai bine! În calitate de președinte al Republicii Moldova voi realiza și acest vis, deoarece eu am fost, sunt și voi fi DOAR PENTRU MOLDOVA!”, a conchis Usatîi.

În finalul părții oficiale Renato Usatîi a discutat cu oamenii veniți să îl susțină. El i-a salutat pe profesori care l-au învățat în școala din Fălești.  În mesajele lor, oamenii i-au exprimat recunoștința și încrederea că Renato Usatîi la funcția de președinte va reprezenta cel mai bine interesele tuturor oamenilor din Republica Moldova.  

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter