Renato Usatîi: Puterea actuală se pregătește de capitulare și evacuare totală

Legea votată în Parlament și promulgată de Maia Sandu, care prevede distrugerea tuturor materialelor legate de procedurile de vetting și pre-vetting este o demonstrație clară că actuala putere se pregătește de capitulare și evacuare totală. Declarația a fost făcută de candidatul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, la N4.

„În orice război, puteți analiza toate evenimentele din istorie, se ardeau actele: când a fost atacată Uniunea Sovietică, când s-au retras ambasadele pe timpul războiului din Iran, când s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat în Siria, în Ucraina… Vedeți și ce sa fost în dimineața zilei, când Prigojin s-a pornit spre Moscova… Toți ardeau actele care puteau afecta unele sau altele persoane, sau un sistem întreg. Asta este o demonstrare clară de capitulare a actualei conduceri ai țării”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a precizat că și decizia Maiei Sandu de a nu participa la dezbateri este un semn de capitulare.

„Azi Maia Sandu mi-a cedat scaunul în studio, mâine îmi va ceda locul la Președinție”, a conchis Renato Usatîi.

Luni, 30 septembrie, postul de televiziune N4 a lansat emisiunile electorale, la care, rând pe rând, sunt invitați candidații înregistrați în cursa prezidențială, în ordinea din buletinul de vot. Maia Sandu a refuzat să participe, iar în locul ei a venit Renato Usatîi, următorul în lista electorală.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter