Un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii educaționale, implementat în orașul Fălești. Alexandr Severin: „Investim în viitorul copiilor”

În orașul Fălești s-a încheiat un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii. În cadrul programului de revitalizare urbană, a fost construit un nou acoperiș la grădinița nr. 6 ,,Lăstărel” din sectorul Gara Fălești.  Cei 150 copii care frecventează instituția de învățământ preșcolar și 25 de angajați se vor bucura de condiții mai bune de educație și de activitate.

„Felicitări nouă tuturor! Dar nu ne oprim aici, vor fi și alte investiții pentru modernizarea orașului nostru, pentru ca aici să existe condiții mai bune pentru toți locuitorii săi, mici și mari. În primul rând, investim în viitorul copiilor”, a anunțat Alexandr Severin.

La realizarea proiectului a contribuit Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală cu suma de 1,9 milioane de lei și Primăria orașului Fălești cu 187,2 de mii de lei.

Întreținerea și modernizarea infrastructurii instituțiilor educaționale este printre domeniile prioritare de activitate a primarului Alexandr Severin și a echipei primăriei. Anterior la mai multe grădinițe și școli au fost efectuate lucrări de construcție a acoperișurilor și gardurilor, de termoizolare și încălzire, de reparație a blocurilor sanitare și alimentare, de reparație capitală a sălilor de clasă și de dotare cu mobilier.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter