Usatîi, apel la Stoianoglo: Deconectați-l pe Dodon precum au făcut-o rușii, americanii, dar și propriul partid, altfel veți fi asociat cu kuliokul și veți ajunge pe locul 4 la alegeri

Președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi s-a adresat către Alexandr Stoianoglo cu recomandarea „să-l deconecteze pe Dodon” la fel „cum au făcut-o rușii și americanii”, dar chiar „și propriul partid”. În cadrul unei intervenții LIVE pe o rețea socială, Renato Usatîi a precizat că are o atitudine pozitivă față de fostul Procuror General și crede în continuare că a fost scos abuziv din funcție. 

”Dle Stoianoglo, eu am văzut azi mesajul dvs, în care spuneți că PAS și ONG-urile, cu care Dodon ar fi luptat în perioada când era la putere, folosesc fotografiile dvs de la reținere, pentru a manipula oamenii. Dle Stoianoglo, așa au făcut toate puterile. Așa a făcut Plahotniuc, așa a făcut și Sandu. Dar pe dvs nu trebuie să vă deranjeze acest lucru. Problema dvs este că trebuie să îl deconectați pe Dodon, pentru că din cauza lui veți fi asociat cu kuliokul. Faptul că v-au scos din funcție într-un mod banditesc nu trebuie să vă descurajeze. Toți știu că asta s-a făcut la ordinul Maiei Sandu. Deconectați-l pe Dodon, dacă nu vreți să ajungeți pe locul 4 la alegeri”, a declarat Renato Usatîi.

Președintele ”Partidului Nostru” mai spune că potrivit unor sondaje realizate de către partenerii lui Dodon de la Moscova, Renato Usatîi va ajunge în turul doi la alegerile prezidențiale.

”Sondajele au arătat că după ce nici un partid nu a acceptat să îl susțină pe Stoianoglo, pentru că Dodon a ieșit să îl prezinte, Usatîi iese în turul doi. Acolo e isterie. Dar pe mine nu mă interesează sondajele, pe mine mă interesează ca Maia Sandu să plece în istorie, iar Dodon să nu revină”, a declarat președintele PN.

Usatîi a mai subliniat că nu intenționează să lupte cu candidații la prezidențiale, ci să promoveze soluții pentru a îmbunătăți viața cetățenilor.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter