Renato Usatîi revine în politică și anunță resetarea Partidului Nostru la nivel naţional

Renato Usatîi a revenit în politică. Anunțul a fost făcut de președintele Partidului Nostru în cadrul unei conferințe de presă. Politicianul a declarat că este determinat să restarteze partidul, după ce le-a oferit suficient timp atât celor de la guvernare, cât și celor din opoziție. În opinia sa, nici unii și nici alții n-au reușit să facă ceva concret pentru binele Republicii Moldova.

„Eu cred că celor care ne guvernează le-am dat mai mult decât suficient timp pentru a-și demonstra capacitățile, mai mult de un an de zile. Totodată, am dat timp și opoziției să-și demonstreze capacitățile, ce fac ei în timp ce unii ne guvernează”, a explicat Renato Usatîi.

El a adăugat că a fost conștient de faptul că existau cetățeni care doreau ca el să revină pe scena politică a țării, iar ceea ce cred oamenii este cel mai important lucru, potrivit politicianului: „Am ajuns la concluzia că Partidul Nostru este o forță politică de care cetățenii Republicii Moldova au nevoie și de aceea am decis să îl relansez”.

Politicianul s-a arătat dezamăgit de guvernarea PAS, menționând că țara este într-o criză cum n-a mai fost vreodată și că lumea are nevoie de o altfel de guvernare. În context, Renato Usatîii a specificat că are un program specific de dezvoltare a țării pe care intenționează să îl pună în aplicare împreună cu echipa sa.

În concluzie, Renato Usatîi a anunțat restartul Partidului Nostru la nivel naţional, precizând că va merge în toată ţara pentru a-și consolida echipa și pentru a crea în cele din urmă un partid puternic și sănătos.