10 motive pentru a vota Blocul electoral „RENATO USATÎI”

 

1. Blocul electoral ”RENATO USATÎI” este singurul participant la alegerile parlamentare din 11 iulie, pe lista căruia nu sunt foști deputați și miniștri!

2. Candidații Blocului electoral ”RENATO USATÎI” nu au fost implicați în nici un fel de scheme corupționale. Ei nu sunt trădători și nici transfugi! Sunt oameni onești, specialiști competenți, adevărați profesioniști în diferite domenii.

3. Liderul Blocului electoral ”RENATO USATÎI” și echipa sa au fost cel mai mult supuși represiunilor din partea regimului oligarhic al statului capturat. În 2014 partidul a fost ilegal exclus din cursa electorală. În 2016 din cauza fricii față de ratingul înalt al lui Renato Usatîi, Curtea Constituțională a lui Plahotniuc a modificat vârsta minimă pentru candidatul la funcția de Președinte al RM. În 2019 Renato Usatîi nu a putut să fie inclus în lista candidaților partidului pentru participarea la alegerile parlamentare din cauza condiției impuse de Plahotniuc de prezență personală la depunerea actelor la CEC. Potrivit datelor oficiale ale Procuraturii Generale, cele mai multe dosare penale au fost fabricate contra lui Renato Usatîi, a altor primari și activiști ai partidului nostru.

4. Pe lista Blocului electoral ”RENATO USATÎI” sunt cei mai mulți primari de orașe mari din Moldova, care au câștigat de cel puțin două ori alegerile locale. Prima dată oamenii au crezut în promisiunile lor, a doua oară ei au votat pentru rezultatele concrete ale activității lor pe perioada primului mandat. Prin asta primarii și-au reconfirmat profesionalismul.

5. Blocul electoral ”RENATO USATÎI” este singura dintre formațiunile politice care participă la alegerile parlamentare, care nu poate fi controlată în nici un fel de forțe externe, nici din Vest, nici din Est.

6. Patru ani consecutiv, experți independenți recunosc Primăria municipiului Bălți drept cea mai transparentă din întreaga țară. Renato Usatîi s-a clasat dintotdeauna pe locui întîi nu doar la alegerile locale, dar și la alegerile prezidențiale la Bălți și în toate raioanele vecine. Voturile acestor oameni sunt o dovadă directă a realizărilor lui Renato Usatîi în calitate de conducător. Dacă în toată Moldova vor fi auzite părerile oamenilor, în ochii cărora se întâmplă schimbările în bine la Bălți și în alte orașe, conduse de primari din echipa lui Renato Usatîi, Blocul electoral ”RENATO USATÎI” va repeta acest rezultat în întreaga țară. Locuitorii Chișinăului, ai raioanelor centrale și de sud ale Moldovei trebuie să îi creadă pe bălțeni și pe locuitorii raioanelor de nord, nu propaganda mincinoasă a celor, care se tem de venirea echipei lui Renato Usatîi la putere, la nivel republican.

7. Fiind primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi a desființat nu doar schemele corupționale locale, el în permanență a demascat scheme de tip criminal-mafiot de talie națională și internațională. El a fost primul care a publicat raportul Kroll-2 cu numele organizatorilor și participanților la ”furtul miliardului” din sistemul bancar al RM. El a fost primul care a informat organele de drept ale Moldovei despre locul aflării lui Plahotniuc în SUA, iar ulterior în Turcia. El a fost cel care i-a găsit pe piloții moldoveni, capturați și deținuți ca prizonieri în Afganistan. Astfel de exemple sunt foarte multe.

8. Dacă alte partide politice, pe parcursul a 30 de ani, permanent au promis ceva și nu au făcut nimic, echipa lui Renato Usatîi a realizat politica faptelor concrete.

9. Renato Usatîi este singurul politician din Moldova, care și-a început drumul spre succes ca simplu gastarbeiter în diasporă. De aceea, concetățenii noștri, atât în Vest cât și în Est, au susținut hotărât candidatura sa la alegerile prezidențiale. Explicația e simplă: el este unul dintre ei!

10. Blocul electoral ”RENATO USATÎI” este singura echipă, care nu dezbină, ci unește societatea moldovenească. Ea este susținută de oameni de diferite naționalități, care vorbesc limbi diferite. Ceea ce îi unește pe cetățenii țării în jurul Blocul electoral ”RENATO USATÎI” este convingerea că Moldova merită un altfel de viitor!

Puterea Dreptății!
Alege adevărul!

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter