2,5 milioane de lei pentru Fălești! Proiecte pe care le va realiza Renato Usatîi

Un număr record de spectatori a întrunit concertul organizat de Hramul orașului Fălești, la care au venit mii de locuitori din oraș și din întreg raionul. Interpreții și-au etalat tot talentul și au mărturisit că au găsit la Fălești un public foarte receptiv. 

Îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Paladi a dat starul bunei dispoziției de Hram. Muzica sa de petrecere și voie bună a fost la ea acasă de această sărbătoare a orașului Fălești și a locuitorilor săi.

A urmat Cristian Porcari, care a încins atmosfera de pe scena centrală a orașului, captivând publicul cu energia și talentul său.

Iuliana Beregoi a fost așteptată cu nerăbdare de tinerii din Fălești, care au copleșit-o cu aplauze. Entuziasmul și bucuria lor au creat o atmosferă de neuitat, demonstrând cât de iubită este artista.

Trupa Tharmis, ca de obicei la un nivel înalt a oferit un spectacol de excepție, impresionând publicul cu performanțele lor impecabile și carisma scenică.

Oamenii de la Fălești și-au împărtășit pe rețelele sociale impresiile în urma concertului:

„Ce de multă lume adunată!”

„A fost un concert cu emoții de neuitat! Mulțumim mult!”

„Am auzit că cel mai minunat oraș este cel în care o persoană este fericită. Eu sunt fericită! Iubesc Moldova, iubesc Făleștiul și iubesc făleștenii!”

„Ce public minunat!”

„Bravo, făleșteni frumoși!”

„Bravo și la mulți ani, Fălești!”

„A evoluat foarte reușit!”

„ Mult respect primarului!”

„Complimente Domnului Alexandr Severin! Un Primar de nota 10. Mulțumim și domnului Renato Usatîi. Măcar de atâta se bucură poporul nostru, pentru că mai există cineva cu suflet mare!”.

Concertul a fost organizat de Primăria orașului Fălești cu suportul lui Renato Usatîi. Născut și educat la Fălești, liderul Partidului Nostru, pe lângă cadoul oferit, le-a dorit oamenilor din orașul său natal să aibă pace, dezvoltare și prosperitate.

Suportul pentru organizarea concertului face parte din numeroase acțiuni dedicate orașului în care s-a născut și a copilărit președintele Partidului Nostru. Băștinașii săi de toate vârstele mereu s-au bucurat și continuă să se bucure de atenția și sprijinul său necondiționat și sincer. 

În semn de recunoștință și apreciere a contribuției sale la creșterea bunăstării locuitorilor din Fălești, lui Renato Usatîi i-a fost oferit  Titlul de Cetățean de Onoare al orașului Fălești. Decizia a fost votată de consilierii locali, iar atributica respectivă i-a fost transmisă pe scena centrală din oraș, în timpul concertului dedicat Hramului localității. Pe 22 mai s-au împlinit 595 de ani de la întemeierea orașului.

La rândul său, Renato Usatîi a mulțumit pentru onorabilul titlu și a făcut câteva anunțuri importante pentru locuitorii din Fălești:

„Pentru raionul natal Fălești – 2,5 milioane de lei: Trei stații moderne pentru așteptarea transportului public. Două terenuri de joacă pentru copii. Două terenuri amenajate pentru sport în aer liber. Două tone de pește în lacul orășenesc. Pavaj. Carusele gratuite pentru copii în perioada 17 – 26 mai. Mulțumesc făleștenilor pentru ospitalitate, primarului și consiliului orășenesc, pentru titlul de Cetățean de Onorare”.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter