Și în orașul Cantemir s-a dat start sărbătorilor de iarnă

Moș Crăciun și Crăciunița și-au făcut apariție surpriză în centrul orașului Cantemir și au dăruit cadouri și voie bună copiilor și adulților, îndrăgostiți de minunatele sărbători de iarnă. Moșul  a renunțat deocamdată la tradiționala lui sanie, dat fiind timpul cald de afară. Dar mantoul său roșu, barba lungă și sacul plin cu cadouri i-au făcut pe toți cei prezenți să simtă cu adevărat că cele mai frumoase sărbători de iarnă au venit și la Cantemir!

„Dincolo de simbolismul și magia acestei sărbători frumoase, trebuie să le mulțumesc tuturor colegilor care au contribuit în mod efectiv la organziarea ei. Este foarte important ca cei mici, dar și cei maturi din orașul nostru să simtă că Primăria are grijă de locuitorii orașului, inclusiv de sărbători”, a povestit primarul orașului Cantemir, Roman Ciubaciuc.

În seara aceleiași zile au fost aprinse luminile și inaugurat Pomul de Crăciun din centrul Cantemirului. Fiecare oraș condus de primarii Partidului Nostru se îmbracă de sărbătoare în decoațiuni festive și luminițe magice, iar pe piața centrală se înalță tradiționalul Pom de Crăciun.

19.12.2023 - Inaugurarea Pomului de Crăciun la Cantemir
Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter