Surprizele Primăriei Rîșcani cu prilejul sărbătorilor de iarnă: Inaugurarea Pomului de Crăciun, târg de cadouri exclusiviste, „Cenuşăreasa”, dance-battle și multe altele

Primăria Rîșcani a dat startul sărbătorilor de iarnă. Acestea au început cu inaugurarea principalului brad de Crăciun din centrul orașului. Evenimentul a fost deschis de primarul orașului Rîșcani, Victor Bogatico, care le-a dorit tuturor celor prezenți ca Pomul de Crăciun să devină pentru ei Pomul dorințelor.

„Îmi doresc ca atât copiii, cât și adulții care vizitează bradul nostru principal să simtă căldura luminițelor de sărbătoare, iar toate planurile lor să devină realitate. Îmi doresc ca Pomul de Crăciun să devină  Pomul dorințelor, iar noi, primăria, vom încerca să contribuim la realizarea lor!”, a spus Victor Bogatico.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria orașului Rîșcani organizează o serie de evenimente pentru copii și adulți. Astfel, în data de 24 decembrie, Casa de Cultură din centrul raional va găzdui  spectacolul „Cenuşăreasa” interpretat de actorii Teatrului „Vasile Alecsandri”. Intrarea este absolut gratuită pentru toată lumea!

O altă surpriză se pregătește orășenilor și oaspeților din Rîșcani de către Studioul de Artă „Aisedora”, care pe 29 decembrie va prezenta un incredibil spectacol de revelion DanceBattle, organizat cu sprijinul Casei de Cultură și al Primăriei Rîșcani. Și în ajunul Anului Nou, angajații Casei de Cultură a orașului îi invită pe toți la un eveniment festiv la bradul principal din centrul localității.

În plus, în perioada 23-25 decembrie, în scuarul de lângă Casa de Cultură va avea loc un târg de Crăciun al mărfurilor locale, organizat de GAL „Drumul Gospodarilor” în parteneriat cu Primăria Rîșcani. Aici vizitatorii vor putea achiziționa jucării și suveniruri exclusive realizate manual, lumânări parfumate, decorațiuni de sărbători, precum și produse naturale: miere, carne, brânzeturi.

19.12.2023 - Inaugurarea Pomului de Crăciun la Rîșcani
Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter