Caravana caruselelor gratuite ajunge la Fălești și dă startul evenimentelor dedicate Hramului orașului

După ce a distrat copiii din CANTEMIR, GLODENI și RÎȘCANI, caravana caruselelor, organizată de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a ajuns la FĂLEȘTI. Astfel, parcul mobil de distracții a dat startul evenimentelor dedicate Hramului orașului Fălești celebrat pe 22 mai.   

Caruselele sunt instalate în centrul orașului – pe strada Ștefan cel Mare și vor activa timp de 10 zile, între orele 10:00-20:00, iar în zilele de odihnă și de sărbătoare – până la nouă seara. Copiii din Fălești și din tot raionul sunt așteptați să  savureze adevărata aventură a caruselelor colorate, plină de magie și bucurii.  Cei care nu au atins vârsta de 12 ani, vor fi însoțiți de adulți.

„Vreau să aduc sincere mulțumiri lui Renato Usatîi care a făcut acest cadou copiilor din orașul și raionul Fălești. Vor trăi clipe fericite ale unei copilării frumoase fără griji, așa cum merită toți copiii din țara noastră! Iar părinții vor avea și ei buna dispoziție – atât până la Hram cât și după Hamului orașului Fălești. Vă așteptăm pe toți să vă distrați gratuit și cu plăcere”, a spus primarul orașului Fălești, Alexandr Severin.

Știrile bune cu ocazia  Hramului orașului Fălești abia încep. Întreaga zi de 22 mai va aduce surprize numeroase pregătite de Primăria localității cu susținerea prietenilor orașului. Iar seara va avea loc un concert de zile mari la care vor evolua formația 3rei Sud Est, interpreții Iuliana Beregoi, Valentin Uzun cu Orchestra Tharmis, Ion Paladi, Cristian Porcari. Oaspeții sunt așteptați în fața Monumentului lui Mihai Eminescu, cu începere de la ora 18:00.

Pe 22 mai orașul Fălești va împlini 595 de ani de la întemeiere.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter