Consilierul din partea Partidului Nostru, care reprezintă tinerii în Consiliul Municipal Bălți, s-a pronunțat în favoarea unui buget special pentru inițiativele tinerilor

Consilierul municipal din Bălți, Petru-Pavel Balan, din partea Partidului Nostru, s-a pronunțat în favoarea unui buget special pentru finanțarea inițiativelor tinerilor. Astfel, pentru ca fiecare tânăr cu idei și proiecte de dezvoltare să poată fi susținut de Consiliul Municipal și de Primărie.

„Fiecare tânăr cu o inițiativă trebuie să știe că nu este singur, că administrația locală îl va sprijini întotdeauna în toate, inclusiv Consiliul Municipal, Primăria. Aceștia vor susține orice idee care va contribui la dezvoltarea orașului și la dezvoltarea personală și profesională a tânărului”, a declarat Balan în cadrul Festivalului Tineretului desfășurat la Bălți.

Consilierul Partidului Nostru le-a recomandat tinerilor să fie activi și să nu renunțe niciodată, chiar dacă au eșuat prima dată.

„Dacă nu ați reușit prima dată, nu renunțați. Întotdeauna mergeți înainte. În zilele noastre este foarte dificil să-ți atingi  obiectivul din prima. Este ca și cum ți-ai lua permisul. Dacă nu reușești de prima dată, ergi mai departe, din nou, doar ai nevoie de un permis. Exact așa este și aici. Dacă aveți un proiect, dacă aveți o idee și credeți în ea, nu renunțați, mergeți înainte!”, – a menționat Petru-Pavel Balan.       

El consideră că este important să se abordeze exact acele probleme și aspecte pe care tinerii înșiși le prioritizează. 

„Trebuie să ascultăm tinerii, exact ce au ei nevoie, nu ce li se pare altora. Iar consilierii sunt obligați să îi meargă în întâmpinare și să îi ajute, astfel încât vocea lor să fie auzită!”, – a subliniat consilierul din partea Partidului Nostru.

Petru-Pavel Balan a fost ales din partea Partidului Nostru. El este cel mai tânăr consilier al Consiliului Municipal Bălți.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter