Coaliția PAS-PSRM-Grigorișin din Bălți continuă să blocheze soluționarea problemelor locuitorilor municipiului

La Bălți, controversata coaliție între Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și oamenii lui Grigorișin continuă să împiedice modernizărea orașului și soluționarea problemelor cetățenilor. Elena Grițco, președintele fracțiunii Partidului Nostru din Consiliul Municipal Bălți, însoțită de colegii săi, a criticat atitudinea iresponsabilă a acestei coaliții a haosului, care a blocat și ședința de astăzi a Consiliului.

„Este inadmisibil ca problemele cetățenilor să fie ignorate pentru interese politice meschine. Coaliția PAS-PSRM nu face decât să amâne și să blocheze inițiativele noastre menite să îmbunătățească viața locuitorilor din Bălți,” a declarat Elena Grițco. Ea a menționat că numeroasele propuneri înaintate de Partidul Nostru sunt fie respinse, fie tergiversate de către coaliția haosului, ceea ce afectează grav dezvoltarea orașului. Astfel, din cauza intereselor politice se amănă luarea deciziilor orientate spre dezvoltarea infrastructurii, eficientizarea gestionării serviciilor publice, creșterea investițiilor în sectorul social. Grițco a făcut apel la cetățeni să-și facă vocea auzită și să pună presiună pe aleșii municipali pentru ca aceștea să lase jocurile politice și să lucreze în beneficiul bălțenilor.

Deși aceste două partide au ideologii aparent diferite, în orașul Bălți au format o alianță care blochează sistematic soluționarea problemelor urgente. Coaliția este criticată atât de opoziție, cât și de locuitorii orașului, fiind acuzată că prioritizează jocurile politice în detrimentul nevoilor cetățenilor. Partidul Nostru va insista pe implementarea proiectelor care să aducă beneficii reale bălțenilor, în ciuda blocajelor politice create de coaliția PAS-PSRM.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter