Renato Usatîi propune introducerea testului anti-drog pentru candidați la funcția de președinte, prim-ministru, miniștri și deputați

Un test obligatoriu anti-drog pentru cei care aspiră la funcția de deputat, ministru, prim-ministru sau președinte de țară. Cu această inițiativă a venit candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi.

„Pornind de la amenințările cu sirienii și cecenii, alte declarații halucinante ale unor politicieni sau trolii lor, propun să introducem, pe lângă examenul la limba de stat, și alte cerințe pentru demnitari. De exemplu, un test obligatoriu anti-drog pentru cei care aspiră la funcția de deputat, ministru, prim-ministru sau președinte de țară. Altfel, curând o să fim martorii cum în creierii celor de la PAS apar extratereștri de pe Marte ori planeta Venera, sau rechini și balene în Ghidighici. De ce oamenii din țară trebuie să depindă de niște decizii inadecvate?!”, a declarat Renato Usatîi.

Mai mult, liderul Partidului Nostru a sugerat chiar și o clinică privată, la care toți candidații pot face aceste teste.

„Eu cunosc clinică în Germania, Elveția, unde se face analiza la un fir de păr și rezultatele vor arăta dacă persoana a consumat droguri în ultimul an”, a precizat Renato Usatîi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter