Renato Usatîi, de Ziua Independenței: Republica Moldova va fi cu adevărat independentă atunci când va avea la temelie vectorul dezvoltării naționale!

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Independenței, în care a felicitat toți cetățenii țării și a reiterat că Republica Moldova va fi cu adevărat independentă și puternică doar atunci când va avea la temelie vectorul dezvoltării naționale.

„Republica Moldova își sărbătorește ziua de naștere! Partidul Nostru felicită întreaga țară cu acest prilej! În această zi se vorbește doar de bine – cât e de frumoasă, blândă, generoasă și înțeleaptă Moldova noastră. Și, probabil, nu-i cazul să amintim că de 32 de ani este guvernată în mare parte greșit. Guvernările nepricepute, care s-au rătăcit de-a lungul anilor, au acumulat un volum foarte mare de crize. Aceste probleme blochează dezvoltarea statului și, mai mult, reprezintă o amenințare la adresa viitorului său. De aceea, astăzi, Republica Moldova are nevoie de o schimbare radicală, de o „terapie de șoc”, de o resetare totală”, se arată în mesajul liderului Partidului Nostru.

Renato Usatîi a menționat că Partidul Nostru, în programul său politic, și-a propus să realizeze această schimbare prin adoptarea unei noi Constituții, în cadrul referendumului consultativ național.

„Resetarea totală a Statului Moldovenesc pe baza noii Constituții îl va face mai puternic, inclusiv economic, capabil să se dezvolte stabil decenii de-a rândul.

Partidul Nostru este hotărât să pună în mișcare aceste schimbări și să aducă în prim-plan interesele cetățenilor. REPUBLICA MOLDOVA VA FI CU ADEVĂRAT INDEPENDENTĂ ȘI PUTERNICĂ DOAR ATUNCI CÂND VA AVEA LA TEMELIE VECTORUL DEZVOLTĂRII NAȚIONALE!

E timpul să fim uniți în această dorință comună! Vă îndemnăm să aveți încredere în visurile noastre comune și să vă alăturați Partidului Nostru pentru viitorul Republicii Moldova.

La mulți ani, Republica Moldova! La mulți ani cetățenilor noștri minunați!”, a conchis Renato Usatîi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter