Alexandr Petkov i-a lansat repetat invitația la dezbateri candidatului socialiștilor, Maxim Moroșan

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Petkov, i-a lansat repetat invitația la dezbateri candidatului Partidului Socialiștilor, Maxim Moroșan. El a menționat că prima dată l-a invitat pe oponentul său la dezbateri publice pe 9 noiembrie, dar Maxim Moroșan încă nu a răspuns. Potrivit lui Petkov, dezbaterile trebuie să devină o luptă de idei corectă și competitivă, iar bălțenii vor putea aprecia candidații după justa lor valoare.

„Au trecut trei zile de când l-am invitat pe contracandidatul meu Maxim Moroșan la dezbateri, dar până acum nu a urmat nicio reacție. Doresc ca locuitorii municipiului să ne audă ideile, astfel încât să putem concura cu propunerile cu care venim în fața bălțenilor”, a spus Alexandr Petkov într-un live pe pagina sa de Facebook.

Petkov a remarcat că, deși până la cel de-la doilea tur al scrutinului a rămas puțin timp, în oraș parcă nici nu ar exista campanie electorală – candidatul Partidului Socialiștilor nu se vede și nu se aude:

„Nu văd contracandidatul. Nu merge nicăieri. Am luat legătura cu Partidul Socialiștilor, am sunat personal oficiul teritorial, am vorbit cu secretara și l-am invitat din nou. Maxim, hai să ieșim la dezbateri și să discutăm. Bălțenii să ne audă, bălțenii să ne vadă și să compare. Am auzit că aveți o mulțime de idei, ați dat citire la câteva programe. Să le discutăm public!”.

Alexandr Petkov a sunat din nou la biroul teritorial al Partidului Socialiștilor, dar nimeni nu a răspuns apelului. El le-a cerut locuitorilor din Bălți să sune și ei și să insiste ca dezbaterile să aibă loc. Ele, potrivit acestuia, pot avea loc de luni până miercuri, 15 noiembrie. Locația și ora dezbaterii vor fi alese în comun de candidați. Alexandr Petkov a precizat că este gata să comunice în orice limbă convenabilă pentru oponentul său.

„Dezbaterile pot avea loc de luni până miercuri, la orice oră convenabilă, în orice limbă. Maxim, vino la dezbateri. Oamenii trebuie să te vadă”, a îndemnat Alexandr Petkov.

El a subliniat că la dezbateri ar trebui să fie prezenţi doar candidaţii la funcţia de primar al municipiului Bălţi, iar acestea să se desfăşoare fără participarea liderilor de partid şi a deputaţilor, astfel încât să nu existe pretenții.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter