Capitala de nord se pregătește de sărbători. În mod tradițional, piața centrală va fi transformată într-un orășel de poveste

Orașul Bălți se pregătește de sărbătorile de iarnă. În mod tradițional, piața centrală va fi transformată într-un orășel de poveste. Despre aceasta a anunțat primarul Alexandr Petkov.

„Pomul de Crăciun este deja în proces de asamblare. A fost dăruit bălțenilor de către Renato Usatîi. Inaugurarea va avea loc pe 22 decembrie.
În zilele următoare, pe piață vor fi instalate căsuțe din lemn pentru Târgul de Crăciun. Piața va fi decorată cu iluminare festivă. Mulțumim lui Renato Usatîi pentru ajutor, pentru că, din păcate, iluminarea, care a fost achiziționată în 2015, nu a fost reînnoită de atunci și a devenit inutilizabilă”, a menționat Petkov. 

El a precizat că în centrul orașului de sărbători vor fi organizate și divesre activități artistice.

Primarul a făcut un apel către proprietarii de întreprinderi și puncte de vânzare cu amănuntul nu numai din centru, dar și din tot orașul, cu o solicitare de a decora ferestrele și fațadele clădirilor, pentru ca atmosfera sărbătorilor de Anul Nou să se simtă în fiecare colț al capitalei de nord a țării.

„Să facem împreună casa noastră comună confortabilă și elegantă!” a spus primarul.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter