Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Bălți întreprinde măsuri urgente și pe termen lung pentru gestionarea crizei în legătură cu alunecările de teren

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a municipiului Bălți a instituit stare de urgență din cauza alunecărilor de teren pe strada Sfântul Nicolae provocate de lucrările de reparații a apeductului efectuate de ÎM „Regia Apă-Canal Bălți”. Datorită reacției operative a serviciilor, s-a evitat pierderea de vieți omenești. La acest moment, nu se poate determina cu exactitate mărimea pagubelor provocate de acest incident.

Comisia a adoptat o serie de măsuri pe termen scurt și lung pentru gestionarea crizei. În primul rând, au fost evacuate persoanele a căror gospodării se află în zona de risc și le-a fost oferit adăpost. De asemenea, strada Sfântul Nicolae a fost închisă pentru circulația tuturor tipurilor de vehicule, pentru a preveni eventuale accidente.

Toate serviciile implicate acționează prompt pentru ameliorarea situației și pentru prevenirea extinderii problemelor. Situația se află sub controlul permanent al Primarului Alexandr Petkov, Președinte al CSE, și al Primăriei municipiului Bălți, precum și al instituțiilor de profil care colaborează în limitele competențelor lor.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter